Offerte Contact

Wie is Ons?

Feest van Ons is in 2023 opgericht door 3 vrienden die samen sinds 2018, met een frietwagen onder de naam Friet van Ons, door de regio trekken. Hiermee komen zij op allerhande feesten en partijen om de gasten te voorzien van heerlijke goudgeel gebakken friet met krokante snacks. In 2022 is hier ook Huur van Ons bijgekomen. Een verhuurbedrijf voor alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest of event. Een extra foodtruck voor andere cateringklussen op locatie was de volgende stap. Hiermee was Food van Ons geboren. Dit alles valt vanaf 2023 samen onder de noemer Feest van Ons. Een ruimdenkende, betrouwbare en flexibele partner voor ieder feest, partij of evenement.

Wie is Rob?

Bel of mail je met Feest van Ons, dan krijg je met Rob te maken. Hij zal u altijd zo snel mogelijk te woord staan. Daar staat hij om bekend. Naast een echte ”regelaar” is hij ook een verdomd fijn chauffeurtje. 

Wie is Paul?

Bij Paul stroomt gastronomie door het bloed. Met jarenlange ervaring in verschillende keukens kun je hem met recht de Chefkok van drie noemen. Wanneer de gasten blij zijn, is hij dat ook.

Wie is Stefan?

Komt Stefan ergens op locatie dan is de kans groot dat hij 5 man tegen het lijf loopt die hij kent. Welbekend geworden door het verenigingsleven in Helmond. Hij maakt dan ook graag tijd om met u een praatje te maken.

 

Aanvraag & contact formulier