Offerte Contact

Food van Ons

Voor iedere gelegenheid de juiste culinaire invulling.

Onze Foodtruck

De truck van Food van Ons is zo uitgerust dat er legio van cateringmogelijkheden mogelijk zijn. Alles kan op locatie vers bereid en uitgeserveerd worden. Voor iedere gelegenheid maken we een aanbieding op maat. Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden.

Voorbeelden van de mogelijkheden

Finger Food

Broodjes

Borrel hapjes

Offerte op maat

Wat mensen over Ons zeggen

Astrid (Aarle-Rixtel)

Fijn dat jullie er waren! 🍟 Veel positieve reacties gehad op jullie friet en snacks. 😃

Food van Ons
Friet van Ons
Liesbeth

Super gewoon ...het eten was heerlijk ,zag er verzorgd uit,waren ruim op tijd. De 2 jongemannen waren ook super gezellig. TOP gewoon

Food van Ons
Friet van Ons
Silvie (Helmond)

Het was heerlijk en veelzijdig. Perfect voor feestjes en bijeenkomsten. Een absolute aanrader!

Food van Ons
Bekijk alle reviews

Voorbeelden van onze partijen

Foodtruck

Ontdek de smaakvolle wereld van onze foodtruck!

Heeft u ons al gespot?

Wie is Ons?

Feest van Ons is in 2023 opgericht door 3 vrienden die samen sinds 2018, met een frietwagen onder de naam Friet van Ons, door de regio trekken. Hiermee komen zij op allerhande feesten en partijen om de gasten te voorzien van heerlijke goudgeel gebakken friet met krokante snacks. In 2022 is hier ook Huur van Ons bijgekomen. Een verhuurbedrijf voor alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest of event. Een extra foodtruck voor andere cateringklussen op locatie was de volgende stap. Hiermee was Food van Ons geboren. Dit alles valt vanaf 2023 samen onder de noemer Feest van Ons. Een ruimdenkende, betrouwbare en flexibele partner voor ieder feest, partij of evenement.

Wie is Rob?

Bel of mail je met Feest van Ons, dan krijg je met Rob te maken. Hij zal u altijd zo snel mogelijk te woord staan. Daar staat hij om bekend. Naast een echte ”regelaar” is hij ook een verdomd fijn chauffeurtje. 

Wie is Paul?

Bij Paul stroomt gastronomie door het bloed. Met jarenlange ervaring in verschillende keukens kun je hem met recht de Chefkok van drie noemen. Wanneer de gasten blij zijn, is hij dat ook.

Wie is Stefan?

Komt Stefan ergens op locatie dan is de kans groot dat hij 5 man tegen het lijf loopt die hij kent. Welbekend geworden door het verenigingsleven in Helmond. Hij maakt dan ook graag tijd om met u een praatje te maken.

 

Aanvraag & contact formulier