Offerte Contact

Snackwagen op uw feestje?

Dit past bij iedere gelegenheid!
Neem contact op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

FrietvanOns tarieven

Bij Friet van Ons heeft u de keuze uit verschillende standaard pakketten. Deze staan hieronder omschreven. Bent u op zoek naar iets anders? Neem even contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden. Bij ons kan (bijna) alles. Vegetarisch, glutenvrij of andere dieetwensen? Ook geen probleem!

Frietje van Ons

2,75 per persoon
 • Per persoon
 • 1 friet

Frietje & Snackje van Ons

4,25 per persoon
 • Per persoon
 • 1 friet
 • 1 snack

Pakket van Ons

6,50 per persoon
 • Onbeperkt
 • Friet
 • Snacks

Pakket van Ons plus

9,00 per persoon
 • Onbeperkt
 • Friet
  Snacks
  Broodjes
  Satesaus

Pakket van Ons deluxe

11,00 per persoon
 • Onbeperkt
 • Friet
  Snacks
  Broodjes
  Satesaus
  Hamburgers

Dé mobiele frietkraam voor alle soorten feesten en partijen

Friet van Ons beschikt over een modern ingerichte frietwagen met vele mogelijkheden. Ideaal voor catering aan huis, bedrijfsfeesten, communies, evenementen, verjaardagen, jubileumfeesten en andere partijen. Friet van Ons staat voor kwaliteit, professionaliteit, uitstraling en vooral gezelligheid.

Wat mensen over Ons zeggen

Freek

Goede kwaliteit voor een concurerende prijs

Friet van Ons
Judith (Helmond)

Super! Bedankt voor de goede service en de lekkere friet en snacks!

Friet van Ons
Manders Totaal (Helmond)

Super goed geregeld! 👍🏻 Tot de volgende keer😉

Friet van Ons
Huur van Ons
Astrid (Aarle-Rixtel)

Fijn dat jullie er waren! 🍟 Veel positieve reacties gehad op jullie friet en snacks. 😃

Food van Ons
Friet van Ons
Ans

Het was heel goed, en lekker. Vooral de bami waren heerlijk.

Friet van Ons
Liesbeth

Super gewoon ...het eten was heerlijk ,zag er verzorgd uit,waren ruim op tijd. De 2 jongemannen waren ook super gezellig. TOP gewoon

Food van Ons
Friet van Ons
Marko (Partspoint)

Het was perfect geregeld en een succesvolle relatiedag. Bedankt voor jullie medewerking en wij kijken weer uit naar onze volgende huisbeurs samen met jullie.

Friet van Ons
Huur van Ons
Bekijk alle reviews

Voorbeelden van onze partijen

Foodtruck

Ontdek de smaakvolle wereld van onze foodtruck!

Dickensnight

In de mooie wijk Brandevoort in Helmond verzorgden we de verhuurspullen en de dranken voor het evenement en het horecaplein. Sfeervol en gezelligheid ten top in de donkere koude dagen.

Huisbeurs PartsPoint

Voor onze klant in Heerlen en Velhoven hebben we een volledige huisbeurs mogen verzorgen. Dit compleet met bar, tent, licht en geluid. Ook het eten werd door ons verzorgd.

Blink Helmond

Van 'Koffie met de Afvalcoach' naar 'Friet in het zonnetje.' Wat een stralende dag gisteren. Als afsluiting van de #weekvandeafvalhelden hadden onze 'Blinkers' pret met friet en kroket. Erg gezellig! Die houden we erin.

Kuijpers Helmond, ASML

Een mooie klus mogen verzorgen voor Kuijpers op het terrein van ASML. We hebben veel complimenten ontvangen over de smaak van onze hamburgers en pulled pork. We staan voor onze producten en steken er veel tijd en energie in om dit zelf te maken in plaats van in te kopen.

Oliebollen

Na twee dagen gas geven om zoveel mogelijk gasten te kunnen voorzien van verse oliebollen proosten we op het nieuwe jaar.

Wie is Ons?

Feest van Ons is in 2023 opgericht door 3 vrienden die samen sinds 2018, met een frietwagen onder de naam Friet van Ons, door de regio trekken. Hiermee komen zij op allerhande feesten en partijen om de gasten te voorzien van heerlijke goudgeel gebakken friet met krokante snacks. In 2022 is hier ook Huur van Ons bijgekomen. Een verhuurbedrijf voor alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest of event. Een extra foodtruck voor andere cateringklussen op locatie was de volgende stap. Hiermee was Food van Ons geboren. Dit alles valt vanaf 2023 samen onder de noemer Feest van Ons. Een ruimdenkende, betrouwbare en flexibele partner voor ieder feest, partij of evenement.

Wie is Rob?

Bel of mail je met Feest van Ons, dan krijg je met Rob te maken. Hij zal u altijd zo snel mogelijk te woord staan. Daar staat hij om bekend. Naast een echte ”regelaar” is hij ook een verdomd fijn chauffeurtje. 

Wie is Paul?

Bij Paul stroomt gastronomie door het bloed. Met jarenlange ervaring in verschillende keukens kun je hem met recht de Chefkok van drie noemen. Wanneer de gasten blij zijn, is hij dat ook.

Wie is Stefan?

Komt Stefan ergens op locatie dan is de kans groot dat hij 5 man tegen het lijf loopt die hij kent. Welbekend geworden door het verenigingsleven in Helmond. Hij maakt dan ook graag tijd om met u een praatje te maken.

 

Aanvraag & contact formulier